Meld deg på vårt nyhetsbrev

Mini-intervju med Adrenalin Kristiansand

Fortell litt om bedriften:

Adrenalin er ett aktivitetssenter, eneste i sitt slag. Det befinner seg i Drammen og i Kristiansand. Adrenalin er unikt, og har blitt en destinasjon for tilreisende for trening og fellesskap, for å ikke snakke om lokalbefolkningen som ønsker trening og aktivitet i det daglige. 

Senteret har en tradisjonell styrketreningavdeling med enn apparatpark som består av egen designet treningsutstyr, samt frivekter. Her er det mulighet for egentrening - alene eller sammen med en treningspartner. Adrenalin har også ny moderne kondisjonsapparater fra Freemotion og Concept 2. 

Senteret består av en stor og anerkjent "Adrenalin-rigg" hvor elementene er inspirert fra Amerikanske Ninja Worrier. Elementene har forskjelig vanskelighetsgrad, og blir endret hver 6-8 uke for variasjon og treningsglede.

I tillegg har vi Norges eneste Chimney, Europas høyeste Warped wall, og Europas høyeste Salmon Ladder.  Du vil også finne hinderløper som passer store og små, og som blir brukt ved bla. KickOff, TeamBuilding og utdrikningslag. 

Adrenalin har også Atlas steiner fra 30kg og opp til 120kg, samt dumbbells opp til 60kg. Dette for å utfordre alle og en hver!

Adrenalin tilbyr gruppetimer med mål om at alle skal få være med. Dette gjelder blant annet Senior, Adrenalin Kids, sirkeltrening, Puls/styrke og HYROX som er den mest populære treningsformen i nyere tid mm.  Adrenalin har en Calisthenics rigg som passer de som liker egenvektstrening. 

Senteret er høyt undertaket som gir god romfølelse. I tillegg til treningsfasilitetene er det tilgang på oppbevaringsskap, toaletter og dusjer. Besøkende kan også benytte seg av en stor lounge i andre etasje som gir rom for å gjøre treningen enda mere sosial. 

Hos oss er aldersgrensen 14 år, men i følge med voksen har vi ingen nedre aldersgrense. Det vil si, at så lenge barna tar hensyn, og er under tilsyn av vokse har de lov til å benytte seg av alt Adrenalin har å by på. 

Med andre ord - vi ønsker å være et senter for alle, hvor mestring, fellesskap, trening og tilhørighet er i fokus! 

Adrenalin tilbyr personlig trening for de som ønsker å benytte seg av dette. Mere informasjon om dette, finnes på vår nettisde; www.adrenalin.no 

 

Hva betyr et partnerskap i Visit Sørlandet for Adrenalin?

Et partnerskap med Visit Sørlandet betyr at Adrenalin kan nå ut til enda flere med et nytenkende treningskonsept vi virkelig har troen på. Gleden av å være i aktivitet, samt fellesskap og tilhørighet er viktig for oss, og der føler vi Visit Sørlandet kan bidra ved å markedsføre våre fasiliteter. 

Adrenalin Kristiansand logo
Photo: Adrenalin Kristiansand